“Zonder scheidsrechter geen voetbal!”In het beleidsplan van vv Sweel staat onder meer, dat wij een vereniging willen zijn waar anderen met plezier naar toe komen, en waar sportiviteit hoog in het vaandel staat.


Zoals iedereen weet is het belangrijk om bij wedstrijden een goed opgeleide scheidsrechter te hebben. Daarom zijn wij van plan een cursus verenigingsscheidsrechter te organiseren.

Meld je aan voor de cursus Verenigingsscheidsrechter
“Zonder scheidsrechter geen voetbal” is een veelgehoorde kreet. En het klopt: scheidsrechters zijn onmisbaar in het voetbal. Om te zorgen dat de wedstrijden van vv Sweel altijd door kunnen gaan, willen we graag nieuwe scheidsrechters opleiden.

Lijkt het je leuk om voetbalwedstrijden in goede banen te leiden? En denk je voldoende leidinggevende capaciteiten te hebben om dat voor elkaar te krijgen? Dan ben jij voor deze cursus de aangewezen persoon!

Wij zorgen tijdens deze cursus Verenigingsscheidsrechter Veldvoetbal voor een praktijkgerichte opleiding, zodat je met voldoende bagage wedstrijden bij onze club kunt fluiten. Deelname is gratis. Tijdens de opleiding oefen je op het veld met leidinggeven aan de spelers en het toepassen van de spelregels.

Lijkt het je leuk om dit seizoen af en toe wedstrijden te fluiten? Meld je dan aan bij Martin Pronk. Dit kan telefonisch via 06 – 51 88 21 88 of via e-mail wedstrijdsecretaris@vvsweel.nl

lid worden jeugd van vv Sweel
 
supportersvereniging vv Sweel Clubwebshop Muta