Het bestuur van Supporters Vereniging VV Sweel bestaat uit leden van VV Sweel zaterdag en VV Sweel zondag. Wij worden  ondersteund door vrijwilligers die niet in het bestuur zitten, maar ons helpen bij de activiteiten die wij organiseren.

Activiteiten Supportersvereniging VV Sweel:

De Supporters vereniging VV Sweel organiseert in het seizoen van september tot en met maart Kaart- en Bingoavonden.  Deze kaartavonden , klaverjassen en jokeren, is voor iedereen  vanaf 16 jaar toegankelijk. Kom gerust eens kijken en vooral meedoen!

Begeleiding van Pupil van de week: dit kan een JO/MO 07 – 010 pupil zijn van VV  Sweel, die bij een thuiswedstrijd van het  1e elftal van of Heren zo of  Dames, aanwezig is.                  Andere activiteiten zijn : Darttoernooi, Tafelvoetbaltoernooi, Jeugd Bingo voor JO/MO 07- 013

Het kan voorkomen dat we door het seizoen heen andere activiteiten organiseren die hier nog niet genoemd zijn. Deze activiteiten worden dan aangekondigd op de website, Facebook of op het bord bij de kantine.

Alle activiteiten vinden plaats in de Kantine van Sportpark Alterbarg in Zweeloo.

Aanvang Kaarten is : 19.45       Inleggeld  €3,50     ( Klaverjassen en Jokeren)

Aanvang Bingo is : 20.00           Er zijn 12 ronden  : grote kaart € 10,00   middel kaart € 8,00     kleine kaart  € 6,00

Kaart, Bingo en Dartavonden in 2019 – 2020 zijn:

Kaarten:  Aanvang 19.45

Kaarten:

Bingo:  Aanvang 20.00

21 december (familiekerstbingo vanaf 19.30 uur)

Bingo Jeugd  :    6 maart   Aanvang 18.00   JO 07 – JO 010

Bingo Jeugd  :    6 maart   Aanvang 20.00   JO  011- JO/MO13

Jeugddisco: 27 december

Darten:

Zaterdag 18 januari 2020 : Het jaarlijkse Tafelvoetbal toernooi

April  2020 ( datum nog niet bekend):      Het jaarlijkse Dart toernooi

meer informatie over deze toernooien volgt later.

Promotiemateriaal Supportersvereniging
Zie ook onze vitrinekast in de kantine.

Lid worden?

U  kunt lid worden van Supportersvereniging VV  Sweel voor € 7,– per jaar.

Lever  het aanmeldingsformulier in, verkrijgbaar achter de bar,  en ook U kunt Uw Supportersvereniging  ondersteunen en aan de activiteiten meedoen

Samenstelling bestuur Supportersvereniging VV SWEEL Seizoen 2019/2020
Voorzitter Hendrikus Vugteveen