Het bestuur van Supporters Vereniging VV Sweel bestaat uit leden van VV Sweel zaterdag en VV Sweel zondag. Wij worden  ondersteund door vrijwilligers die niet in het bestuur zitten, maar ons helpen bij de activiteiten die wij organiseren.

Activiteiten Supportersvereniging VV Sweel:

De Supporters vereniging VV Sweel organiseert in het seizoen van september tot en met mei Kaart- en Bingoavonden.  Deze kaartavonden , klaverjassen en jokeren, is voor iedereen  vanaf 16 jaar toegankelijk. Kom gerust eens kijken en vooral meedoen!

Begeleiding van Pupil van de week: dit kan een F of E pupil zijn van VV  Sweel, die bij een thuiswedstrijd van het  1e elftal van of Heren za/zo of  Dames, aanwezig is.                  Andere activiteiten zijn : Darttoernooi, Tafelvoetbaltoernooi, Jeugd Bingo voor D-E-F pupillen.

Het kan voorkomen dat we door het seizoen heen andere activiteiten organiseren die hier nog niet genoemd zijn. Deze activiteiten worden dan aangekondigd op de website of op het bord bij de kantine.

Alle activiteiten vinden plaats in de Kantine van Sportpark Alterbarg in Zweeloo.

Aanvang Kaarten is : 19.45       Inleggeld  €3,50     ( Klaverjassen en Jokeren)

Aanvang Bingo is : 20.00           Er zijn 12 ronden  : grote kaart € 10,00   middel kaart € 8,00     kleine kaart  € 6,00

Kaart, Bingo en Dartavonden in 2018 – 2019 zijn:

Kaarten:  Aanvang 19.45

Kaarten:

Bingo:  Aanvang 20.00

22 december (familiekerstbingo vanaf 19.30 uur)
23 maart (familiebingo)

Bingo Jeugd  :    8 maart   Aanvang 18.45   Jeugd 07 t/m 010

Bingo Jeugd  :  15 maart   Aanvang 19.00   Jeugd 011-013

Darten:

Zaterdag 19 januari 2019 : Het jaarlijkse Tafelvoetbal toernooi

Zaterdag 13  april 2019:      Het jaarlijkse Dart toernooi

meer informatie over deze toernooien volgt later.

Reclamemateriaal:

Zie ook onze vitrinekast in de kantine.

Wij verkopen reclamemateriaal, o.a. Sjaals, Caps en paraplu’s. De prijzen van de merchandise zijn:

Pet : € 12.50 Paraplu: € 15,00 Sjaal: €15,00

Muts: € 10,-         Snapback Cap  € 15,–

Verkrijgbaar  in de webshop van VV Sweel, op wedstrijddagen of bij het  bestuur van de Supporters Vereniging VV Sweel.

Lid worden?

U  kunt lid worden van Supportersvereniging VV  Sweel voor € 7,– per jaar.

Lever  het aanmeldingsformulier in, verkrijgbaar achter de bar,  en ook U kunt Uw Supportersvereniging  ondersteunen en aan de activiteiten meedoen

Samenstelling bestuur Supportersvereniging VV SWEEL Seizoen 2017/2018
Voorzitter Hendrikus Vugteveen De Kockstraat 12 Meppen