VV Sweel neemt niet deel aan KNVB-Regiocup JeugdHelaas hebben we als bestuur moeten besluiten om niet mee te doen aan de KNVB-Regiocup voor de jeugd. We hadden dit graag als afsluiter van het seizoen voor onze jeugd willen organiseren. We zien echter teveel organisatorische problemen om dit nu nog voor elkaar te krijgen. Daarbij telt ook dat we slechts twee velden tot onze beschikking hebben. De andere velden zijn al ingezaaid voor volgend seizoen.

Pas woensdag krijgen we duidelijkheid van de KNVB over het wedstrijdschema. De eerste wedstrijden zijn zaterdag al. Het vraagt organisatorisch te veel om dit in twee dagen voor elkaar te krijgen. Over het meedoen aan de regiocup wordt binnen de vereniging verschillend gedacht. De een is enthousiast, de ander heeft het vizier al op volgend seizoen gericht of andere plannen voor de komende zaterdagen gemaakt. Ook horen we geluiden van ouders die er nog moeite mee hebben om met meerdere personen in een auto naar uitwedstrijden te gaan.

Alles afwegende, hebben we de KNVB laten weten dat we niet deel gaan nemen. Wel willen we de trainers/leiders de mogelijkheid bieden om te trainen en vriendschappelijke wedstrijden te regelen. We gaan nog met de teams overleggen of hier belangstelling voor is.

Bestuur vv Sweel

lid worden jeugd van vv Sweel
 
supportersvereniging vv Sweel Clubwebshop Muta