Vv Sweel E2 viert na spannende wedstrijd kampioenschap!

De spanning was om te snijden ’s ochtends voor de wedstrijd. De voetballers van vv Sweel E2 wisten precies wat er op het spel stond. Bij winst tegen WNBC ’09 E1 mochten ze het kampioenschap vieren. De wedstrijd begon direct goed. Vanaf het eerste fluitsignaal waren beide teams aan elkaar gewaagd. De aanvallers van de teams wisten niet te scoren. Tot aan de 20e minuut, toen scoorde WNBC de 0-1. Na een paar slokken water en een groepsbespreking ging vv Sweel op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er na 40 minuten spelen. Ramon ging alleen op de keeper af en scoorde de 1-1. Dit was het sein voor vv Sweel op direct op zoek te gaan naar het volgende doelpunt. Hierdoor kregen de aanvallers van WNBC ook de ruimte. Owen, de keeper van vv Sweel, voorkwam vlak voor tijd met een prima duik de 1-2. In de tegenaanval wist Koen de vrijstaande Lobke te bereiken. Zij schoot haar team naar het kampioenschap 2-1!! De laatste minuut overleefde het team zonder tegengoals en het kampioenschap kon gevierd worden. Op de kar door het dorp en een patatje in de kantine was het gevolg. Ook kregen alle spelers een oorkonde en een medaille.Op de platte kar

Namens Jeroen en Gert, alle spelers, supporters bedankt voor dit mooie seizoen. En Roald en Gerwin bedankt voor de fijne trainingen.