Voorbeschouwing : Sweel 1 – FC Oldemarkt 1Voor de tweede keer dit seizoen een hartelijk woord van welkom aan onze gasten uit Oldemarkt. Een mooi en markant dorp in de gemeente Steenwijkerland!

Eindelijk….de bal mag weer rollen! De wedstrijdspanning hebben we enorm gemist! We zijn dolblij dat er weer om de punten kan worden gespeeld. “De laatste maanden was het niks. We hebben de afgelopen weken best lekker getraind, maar die zaterdagen en zondagen zijn het leukst. De wedstrijdspanning, het gevoel van winnen of verliezen; dat hebben we enorm gemist.”

Sweel en FC Oldemarkt gaan op ’t Alterbarg herhaling. De wedstrijd stond eerder gepland op 10 oktober, maar duurde slechts een kwartier. De dienstdoende arbiter raakte geblesseerd en kon niet verder. De stand was op dat moment nog 0-0. De voetbalzondag ging echter niet geheel in rook op. Beide teams knoopten er na het staken een vriendschappelijk duel aan vast. Dat eindigde uiteindelijk in 1-5.

FC Oldemarkt en vv Sweel hebben de nodige overeenkomsten. Het zijn beide warme en actieve voetbalverenigingen met vele supporters en sponsoren. Beide clubs staan “middenin de samenleving”. Oldemarkt – of op zijn Stellingwerfs – Oldemaark, ligt in de Kop van Overijssel omgeven door prachtige natuurgebieden. Ook wat dat betreft dus de nodige overeenkomsten met Zweeloo!

WEDSTRIJDSPONSOR : ZWAAGSTRA GROEP

SELECTIE vv SWEEL
Kelvin Zwiers
Roald Vrieling
Lars Stadman
Mark Nijenbanning
Martijn Hilbrands
Jeroen Seubers
Jan Roelof Jansen
Ruud Nijman
Rick ter Avest
Wouter van der Veen
Lars Prinsen
Stijn Jansen
Richard Speelman

Trainer/Coach:
Jans Bos
Leider: Henk Reinders    
SELECTIE FC OLDEMARKT
Albert de Hoop
Maurice de Graaf
Wilco Tammens
Gideon Vellinga
Joshua Damhuis
Stijn de Jong
Robert Bron
Jelmer Trox
Klaas Braad
Jorn Bus
Jesse Schokker
Wouter van der Vegt
Dylan Noeverman
Marc Wolters
Johan Pompstra
Sem ten Veen  
Trainer : Theo Los
Ass.scheids: Rudi de Graaf            
lid worden jeugd van vv Sweel
 
supportersvereniging vv Sweel Clubwebshop Muta