Sweel (zon) verliest met opgeheven hoofd van koploper Dedemsvaart

In de 4e klasse D heeft de hoofdmacht van Sweel (zon) zaterdagavond met 3-1 verloren van koploper Dedemsvaart. Bij rust was de stand 1-0.

In de eerste helft had de ploeg van trainer-coach Ruud Jalving het lastig, maar na rust knokte Sweel zich op knappe wijze terug in de wedstrijd.
Wilfred Kuipers zette de partijen op 1-1 en daarna had Sweel nog een grote kans om op voorsprong te komen. Ook na de 2-1 van Dedemsvaart gaf Sweel zich niet gewonnen. Uiteindelijk scoorde de formatie uit Overijssel in de slotfase de 3-1 en daarmee was het pleit voor Sweel beslecht. Op basis van de gehele wedstrijd was de overwinning verdiend.
Sweel (zon) staat met 20 punten uit 18 gespeelde wedstrijden nog steeds in de gevarenzone. Komende zondag staat de thuiswedstrijd tegen Zwartemeerse Boys op het programma.