Sweel weet nog steeds niet wat winnen isDe hoofdmacht van Sweel (zat) blijft door de 0-3 thuisnederlaag tegen Tiendeveen in degradatiezorgen.

In een vrij vlakke wedstrijd was Jurjen Huitema na amper tien minuten spelen dichtbij de 1-0. Egbert Vugteveen legde de bal panklaar neer, maar Huitema kon doelman Leon van Slochteren niet verschalken. Na ruim een halfuur spelen bracht Klaas van Nuil de gasten op 0-1. Dat was ook de ruststand.

Sweel bleef het daarna wel proberen, maar in de voorste linie was er te weinig stootkracht om Tiendeveen in verlegenheid te brengen. Na de 0-2 (55e minuut) van Sander Blok kreeg Sweel het steeds lastiger. Tiendeveen was nog het meest dreigend. Zeven minuten voor tijd zorgde Roy Beekelaar met een rake kopbal voor de 0-3 eindstand.

Sweel blijft twaalfde met vijf punten uit zestien gespeelde wedstrijden. NWVV, dat in en tegen Borger met 5-0 klop kreeg, staat laatste. De formatie uit Nieuw-Weerdinge heeft echter wel een wedstrijd minder gespeeld. Komende zaterdag staat in Coevorden het uitduel tegen CSVC op het programma.

Bekijk hier een fotoreportage van vv Tiendeveen

lid worden jeugd van vv Sweel
 
supportersvereniging vv Sweel Clubwebshop Muta