STICHTING BEHEER ALTERBARG WEER IN DE WEERMomenteel wordt er opnieuw hard gewerkt op de sportvelden. Werden vorig jaar veld 2 en het trainingsveld verbeterd met een lava mat en kwam er ledverlichting in alle lichtmasten en uitbreiding daarvan voor veld 2, dit jaar is de beurt aan veld 1.

Nieuwe drainage en een nieuwe grasmat worden momenteel gerealiseerd. Daarbij komt er ook een systeem van automatische beregening. Dit komt in de zomerstop ook in veld 2.

Ja, ‘in’, want het is een ingegraven systeem. Het digitale regelen van het beregenen is natuurlijk ook iets van deze tijd.

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd dankzij de (grote) subsidiepot van de gemeente Coevorden voor de buitensportaccommodaties. En een aanzienlijke bijdrage uit het vermogen van de Stichting.

Daarnaast heeft de gemeente ook geld beschikbaar gesteld om de toegankelijkheid van de accomodatie verbeteren. In het kader daarvan wordt een rolstoelbreed pad rondom veld 1 gerealiseerd en komt er ook een verharde zijde langs veld 2.

Dit werk kan uitgevoerd worden mede dankzij inzet van hoofdsponsor Zwaagstra.

De daadwerkelijke werkzaamheden worden door een gespecialiseerd bedrijf uitgevoerd. De Stichting Beheer Alterbarg heeft het, gefaseerde, plan opgesteld en houdt het toezicht op de werkzaamheden.

lid worden jeugd van vv Sweel
 
supportersvereniging vv Sweel Clubwebshop Muta