Soepel freewheelend Sweel heeft vrijwel niks te duchten van Bargeres

Sweel heeft zijn tweede zege op rij geboekt. Bargeres was zondag op eigen veld met 0 – 2 volstrekt kansloos.

De soepel freewheelende ploeg van Jarno Rotgers domineerde vanaf de eerste minuut en het was eenrichtingsverkeer op het sportpark in Bargeres.

Ondanks het veldoverwicht bleef het lange tijd 0 – 0. Pas vlak voor rust zette Richard Speelman vanaf de strafschopstip de meer dan verdiende 0-1 op het scorebord.

Sweel kwam opnieuw sterker uit de kleedkamer, maar ondanks het veldoverwicht leidde dat niet tot grote kansen. De defensie van Bargeres had de handen vol aan Clinton, die opnieuw veruit de gevaarlijkste speler aan de zijde van Sweel was.

Aan de andere kant hoefde doelman Jaap Haan nauwelijks op te passen voor gevaar van Bargeres. Ruim een kwartier voor het eindsignaal van de coulant leidende arbiter Veltmaat zorgde een eigen doelpunt van de thuisploeg voor de beslissing in de wedstrijd: 0-2.

Foto’s: Gerda Looije