Patrick Zwiers (24) zet met Master Strategisch Management kroon op studentenlevenMet de afronding van de master Strategisch Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam komt er voor Patrick Zwiers een eind aan zijn studentenleven. De 24-jarige Aaldenaar is niet alleen erg blij dat zijn studie er nu echt opzit, maar is er ook echt aan toe om zijn kennis in de praktijk te brengen.

Patrick koos wat studie en opleiding betreft niet voor de makkelijkste weg, maar dankzij een combinatie van intellectuele capaciteiten, leervaardigheden en motivatie zette de student met de master Strategisch Management de kroon op zijn studententijd.

“Bij deze studie ligt de focus op het analyseren, formuleren en implementeren van bedrijfsstrategieën. Ik zoek nu ook een baan bij adviesbureaus die gespecialiseerd zijn op het gebied van strategy consulting.”

Zeer gevarieerde vraagstukken 
Deze bureaus worden volgens Patrick ingehuurd om ondernemingen te adviseren en te ondersteunen bij zeer gevarieerde vraagstukken, zoals overnames maar ook bij energietransitie. “Het is vooral een plek waar je in betrekkelijk korte tijd veel kan leren door de korte duur van de projecten; waarin ik er naar uitkijk om vooral mezelf verder te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk gebied.”

Rondreis door onder meer Indonesië en Vietnam
In augustus 2019 reisde Patrick voor een internationale studie naar Zuidoost-Azië. Een leerzaam avontuur in een ander werelddeel. “Ik heb veel levenservaring opgedaan en kennisgemaakt met andere culturen. Ik heb nog lang niet alles gezien en voordat ik volgend jaar aan de slag ga in de consultancy wil ik daarom nog weer afreizen naar een verre bestemming. Het plan is om een drie maanden durende rondreis te maken door onder meer Indonesië en Vietnam. Het halfjaar in Singapore heeft mijn interesse voor Zuid-Oost Azië flink aangewakkerd en daarom zou ik graag meer van dit gebied willen zien. Best een spannend avontuur, maar ik kijk er zeker naar uit!”

Afscheid van vv Sweel
Voor nu komt het voetbal voor Patrick even op de achtergrond te staan, maar als hij terugkomt is hij zeker van plan om weer te gaan voetballen. “De kans is echter klein dat ik weer in de clubkleuren van vv Sweel zal spelen. Ik verwacht dat ik straks in de Randstad ga wonen, dicht in de buurt van mijn werk en daar zal ik dan ook een club zoeken. Ik ga het voetbal en voornamelijk de gezelligheid bij vv Sweel absoluut missen. Als ik in de buurt ben, kom ik dan ook zeker kijken!”

Bij de foto : In 2019 reisde Patrick Zwiers voor een internationale studie naar Zuidoost-Azië. Voordat de 24-jarige Aaldenaar in ons land aan de slag gaat in de consultancy, gaat Patrick opnieuw op wereldreis. De komende maanden gaat hij Vietnam en Indonesië verkennen..  

lid worden jeugd van vv Sweel
 
supportersvereniging vv Sweel Clubwebshop Muta