Mooie cheque voor Stichting Opkikker : vv Sweel bewijst meer te zijn dan alleen voetbalclubAmbassadeur Tirza Rouwenhorst van Stichting Opkikker heeft zaterdag op sportpark ’t Alterbarg in Zweeloo een cheque van € 1775,- in ontvangst mogen nemen. Deze mooie bijdrage is tot stand gekomen dankzij een sponsoractie  van vv Sweel tijdens de Jeugdvoetbaldagen.

Traditiegetrouwe werd ook dit jaar weer een goed doel aan de Jeugdvoetbaldagen gekoppeld: dit keer koos de voetbalclub uit Zweeloo voor de Stichting Opkikker. Een non-profitorganisatie met als doel het verzorgen van ontspanning voor gezinnen met een langdurig ziek kind en door middel van een Opkikkerdag en het Ambassadeurschap de ziekte naar de achtergrond te laten verdwijnen. Van het inschrijfgeld van de deelnemers aan de Jeugdvoetbaldagen ging vijf euro naar Stichting Opkikker.

Bijschrift foto: Ambassadeur Tirza Rouwenhorst van de stichting Opkikker geflankeerd door Henri Hooge, Henk Nijenbanning en Jan Pol van v.v. Sweel. Met de cheque van liefst 1.775 euro kunnen weer veel kinderen en gezinnen in het zonnetje worden gezet.

lid worden jeugd van vv Sweel
 
supportersvereniging vv Sweel Clubwebshop Muta