Mobiele Digitaal Wedstrijdformulier.Beste leden van vv Sweel,

Vanaf aankomend seizoen stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier; kortweg mDWF. Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app gaan.

De Voetbal.nl app

Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app. Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app, dan dien je je even te registreren met het e-mailadres waarop je deze e-mail/ bericht al thuis hebt ontvangen. Ben je al met dit e-mailadres op Voetbal.nl geregistreerd zijn, dan heb je alles al goed voor elkaar! Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en registreren met het e-mailadres waarop je deze e-mail hebt ontvangen.

De app KNVB Wedstrijdzaken

Naast de nieuwe Voetbal.nl app is er ook een vernieuwde KNVB Wedstrijdzaken app. Houd jij je op de club bezig met alle zaken rondom het wedstrijdformulier? Ben jij trainer, aanvoerder of clubscheidsrechter? Download dan de vernieuwde app Wedstrijdzaken. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt. Registreer je in de app met het e-mailadres waar je deze mail op ontvangt. De inloggegevens en het wachtwoord voor Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app komen overeen, dat maakt het allemaal net even wat makkelijker voor je.

Wil je met een ander e-mailadres inloggen dan waarop je dit bericht hebt ontvangen? Stuur dan een mail naar ledenadministratie@vvsweel.nl  en geef aan welk e-mailadres wij als club voor je moeten vastleggen.

Nog even aanvullende informatie: De pasfoto en de gegevens op de KNVB wedstrijd app, is nu de vervanger van de spelerspas! Zorg dus dat je een duidelijke foto van jezelf op de app. hebt staan. Eentje waarvan de scheidsrechter kan zien, dat jij het bent! De pasfoto kan nog tot 31 oktober aangepast worden!

Alvast bedankt!

Gerda Looije, Ada Sikken en Hilde Rotmensen

Voor extra info: https://www.youtube.com/watch?v=Fj5luxBcLCg&feature=youtu.be

Mobiele wedstrijd app. KNVB

lid worden jeugd van vv Sweel
 
supportersvereniging vv Sweel Clubwebshop Muta