Jeugdvoetbaldagen vv Sweel op 5, 6 en 7 meiDe vv Sweel Jeugdvoetbaldagen staan weer voor de deur en wel op 5, 6 mei voor jeugd t/m O15 en op 7 mei voor de oudste jeugd van O17 en O19.

In verband met alle coronamaatregelen is alles anders dit jaar, maar toch zijn we heel blij dat de Jeugdvoetbaldagen doorgang kunnen vinden. Ook al is het in een andere vorm! Zo kunnen en mogen we geen gebruik maken van de kleedkamers, kantine en dus kan er ook niet overnacht worden.

De organisatoren staan garant voor drie dagen volop voetbalplezier voor de jeugd van vv Sweel, die zich voor het evenement hebben opgegeven.

Op 5 en 6 mei 2021 voor de jeugd t/m 15 jaar. Onder begeleiding van enthousiaste trainers zal volop worden getraind op de techniek van de voetballers. Tussen de oefeningen door is er uiteraard tijd voor een (eigen) lunch, en drinken. Alle spelers krijgen een tenue en een bal, die ze na afloop van deze twee voetbaldagen in ontvangst mogen nemen.

Op 7 mei 2021 voor de jeugd van 16 t/m 19 jaar. Onder begeleiding van dezelfde enthousiaste trainers zal ook deze dag op ludieke wijze worden getraind. Ook hier is er tussentijds ruimte voor een (eigen) lunch, en drinken.

Vanwege de coronamaatregelen mogen de ouders/verzorgers het sportpark nog steeds niet betreden. Uiteraard mogen belangstellenden wel achter de omheining van het sportpark de verrichtingen van de voetbaljeugd gade slaan, uiteraard ,met inachtneming van de 1,5 meter afstand.

Zoals elk jaar koppelt vv Sweel een goed doel aan de Jeugdvoetbaldagen en dit jaar is dat Stichting Opkikker.

Stichting Opkikker is een non-profitorganisatie met als doel het verzorgen van ontspanning voor gezinnen met een langdurig ziek kind en door middel van een Opkikkerdag en het Ambassadeurschap de ziekte naar de achtergrond te laten verdwijnen. Natuurlijk willen wij graag weer een respectabel bedrag overhandigen en daar zijn wij jullie voor nodig. Van het inschrijfgeld is € 5,00 per opgave voor de Stichting Opkikker.

Gezien de corona-maatregelen hebben we besloten geen sponsorloop te houden. Mede omdat er geen ouders langs de velden mogen staan om de kinderen aan te moedigen. Wat we wel kunnen doen is de mogelijkheid te bieden voor een vrije gift middels onderstaande QR-code. Alles is welkom en wordt zeer gewaardeerd!

Mochten jullie de QR-code niet kunnen scannen dan kunnen ze op deze link klikken; https://tikkie.me/pay/Opkikker/xnkqcgXJjb6Th6ZpcrDN36

Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in en hopen er met de kinderen een paar onvergetelijke dagen van te maken!

 
Organisatie vv Sweel Jeugdvoetbaldagen 2021

lid worden jeugd van vv Sweel
 
supportersvereniging vv Sweel Clubwebshop Muta