Jeugdvoetbaldagen zijn VOL!!DE JEUGD VOETBAL DAGEN HEEFT ZIJN AANTAL VAN 96 DEELNEMERS BEREIKT.

KINDEREN DIE ZICH NU NOG OPGEVEN KOMEN OP DE WACHTLIJST, EN KRIJGEN BERICHT ALS ER IEMAND UITVALT.

 

 

VV Sweel Jeugdvoetbaldagen op  24 – 25 – 26 april 2017

Na vijf succesvolle jaren wordt  er in de meivakantie ook dit jaar in Zweeloo, weer Jeugdvoetbaldagen georganiseerd.  De dagen zijn gepland op 24 – 25 – 26 april van 10.00 – 15.00.         Ook dit jaar wordt het weer georganiseerd onder de vlag van onze voetbalvereniging:  VV Sweel.                                                                                                                                             

* Drie dagen voetbalplezier voor de jeugd t/m 13 jaar. Onder begeleiding van enthousiaste trainers zal volop worden getraind op de techniek van de voetballers. Tussen de oefeningen door is er uiteraard tijd voor een door ons verzorgde lunch.

* Kinderen vanaf 10 jaar kunnen er ook voor kiezen om te blijven slapen.  Het is echter niet  verplicht! De kosten voor de  3 voetbaldagen inclusief  2 overnachtingen is € 80,-  De kinderen slapen in Legertenten en moeten      zelf een matje/luchtbed en slaapzak meenemen.  Het avondeten wordt verzorgd en er is een goed gevuld avondprogramma.

* De inschrijfkosten voor kinderen die 9 jaar of jonger zijn of  kinderen tot en met 13 jaar die  niet blijven slapen zijn €60,-.

* De betaling zal plaatsvinden via een automatisch incasso in de maand mei.

*Alle spelers zullen de eerste dag een tenue en een bal ontvangen die ze aan het einde van  deze voetbaldagen mee naar huis mogen nemen.

De organisatie heeft besloten dit jaar maximaal 96 deelnemers ( 8 x 12) toe te laten. Als dit aantal bereikt is, is er een wachtlijst voor als er kinderen afvallen. U krijgt hierover bericht.

Voor aanmelden voor de jeugdvoetbaldagen 2017.  Stuur een email  naar: jeugdwebsite@vvsweel.nl  dan krijg je een inschrijfformulier toegestuurd.

Uw kind wordt pas op de deelnemerslijst geplaatst als het inschrijfformulier  volledig ingevuld, weer teruggestuurd is  naar onze administratie. U krijgt dan een bewijs van ontvangst. De inschrijving wordt op volgorde van binnenkomst verwerkt.

Meer informatie over de voetbaldagen kunt u volgen via onze website: www.vvsweel.nl

 

Tot ziens bij de voetbaldagen!

Jeugdvoetbaldagen 2 mei 2016 044

 

 

lid worden jeugd van vv Sweel
 
supportersvereniging vv Sweel Clubwebshop Muta