VV Sweel Jeugdvoetbaldagen opgave tot en met 15 april !!!!Schrijf je  in, er zijn nog een enkele plaatsen beschikbaar! Je kunt je opgeven  uiterlijk tot en met  15 april a.s.

 

Na zes  succesvolle jaren wordt  er in de meivakantie, ook dit jaar in Zweeloo op Sportpark Alterbarg,  Jeugdvoetbaldagen georganiseerd. De dagen zijn gepland op 30 april – 1 mei en 2 mei van 10.00 – 15.00.

Ook nu wordt het weer georganiseerd onder de vlag van onze voetbalvereniging: VV Sweel.                                                                             

Dit jaar gaan we geld ophalen voor KIKA. Hierdoor hebben we het inschrijfgeld met € 5,- verhoogd. Deze € 5,- zal rechtstreeks gedoneerd worden aan KIKA. Daarnaast zullen er tijdens de voetbaldagen verschillende side-events zijn waarmee we ook geld ophalen voor KIKA!                                                                                                                                             

 

Drie dagen voetbalplezier voor de jeugd t/m 13 jaar. Onder begeleiding van enthousiaste trainers zal volop worden getraind op de techniek van de voetballers. Tussen de oefeningen door is er uiteraard tijd voor een door ons verzorgde lunch.

Kinderen van 10 jaar en ouder, kunnen er ook voor kiezen om te blijven slapen.  Het is echter niet  verplicht!                                                                        De kosten voor de  3 voetbaldagen inclusief 2 overnachtingen is € 85,-. ( dit is incl. de bijdrage voor KIKA).      De kinderen slapen dit jaar in de kleedkamers en moeten zelf een matje/luchtbed en slaapzak meenemen.   Het avondeten wordt verzorgd en er is een goed gevuld avondprogramma.

De inschrijfkosten voor kinderen die 9 jaar of jonger zijn, of  kinderen tot en met 13 jaar die  niet blijven slapen zijn €65,-. ( incl. bijdrage voor KIKA)

De betaling zal plaatsvinden via een automatisch incasso in de maand mei.

Alle spelers zullen de eerste dag een tenue en een bal ontvangen die ze aan het einde van  deze voetbaldagen mee naar huis mogen nemen.

De organisatie heeft besloten dit jaar maximaal 96 deelnemers ( 8 x 12) toe te laten. Als dit aantal bereikt is, is er een wachtlijst voor als er kinderen afvallen. U krijgt hierover bericht.

Voor aanmelden voor de jeugdvoetbaldagen 2018.  Stuur een email  naar: jeugdwebsite@vvsweel.nl  dan krijg je een inschrijfformulier toegestuurd.

Uw kind wordt pas op de deelnemerslijst geplaatst als het inschrijfformulier  volledig ingevuld, weer teruggestuurd is  naar onze administratie. U krijgt dan een bewijs van ontvangst. De inschrijving wordt op volgorde van binnenkomst verwerkt.

Meer informatie over de voetbaldagen kunt u volgen via onze website: www.vvsweel.nl

Tot ziens bij de voetbaldagen!

lid worden jeugd van vv Sweel
 
supportersvereniging vv Sweel Clubwebshop Muta