Nog een paar plaatsen vrij voor de Jeugdvoetbaldagen.VV Sweel  Jeugdvoetbaldagen op  29 april – 30 april – 1 mei 2019

De inschrijvingen voor deze dagen gaan goed.Er zijn nog 5 plaatsen vrij!! Dus als je je nog niet hebt opgegeven, doe dit dan snel. 8 april sluit de inschrijving!! Voor meer informatie lees verder….

Na zeven succesvolle jaren wordt  er in de meivakantie, dit jaar op Sportpark Alterbargin Zweeloo, weer Jeugdvoetbaldagen georganiseerd.                                                                                                     

De dagen zijn gepland op 29 april – 30 april en 1 mei van 10.00 – 15.00.

Ook nu wordt het weer georganiseerd onder de vlag van onze voetbalvereniging: VV Sweel.                                                              Dit jaar gaan we geld ophalen voor stichting NCFS .  

De NCFS  zet zich in voor een langer en beter leven van mensen met Cystic Fibrosis (CF, taaislijmziekte). Voor meer informatie kun je de website https://www.ncfs.nl/ bezoeken. Hierdoor hebben we net als vorig jaar besloten om 5 euro van het inschrijfgeld rechtstreeks te doneren aan het NCFS. Daarnaast zal er tijdens de voetbaldagen een side event zijn waarmee we geld gaan inzamelen.  

* Drie dagen voetbalplezier voor de jeugd t/m 15 jaar !! Onder begeleiding van enthousiaste trainers zal volop worden getraind op de techniek van de voetballers. Tussen de oefeningen door is er uiteraard tijd voor een door ons verzorgde lunch, en drinken.

* Kinderen van 10 jaar en ouder, kunnen er ook voor kiezen om te blijven slapen.  Het is echter niet  verplicht!                                                                                                                          

* De kosten voor de  3 voetbaldagen inclusief 2 overnachtingen is € 85,-. ( incl. de bijdrage voor NCFS )                                                                                                                               *De kinderen slapen dit jaar in de kleedkamers en moeten zelf een matje/luchtbed en slaapzak meenemen.  Het avondeten wordt verzorgd door ons,  en er is een goed gevuld avondprogramma.

* De inschrijfkosten voor kinderen die 9 jaar of jonger zijn, of  kinderen tot en met 15 jaar die  niet blijven slapen zijn €65,-. ( incl. bijdrage voor NCFS)

* De betaling zal plaatsvinden via een automatisch incasso in de maand mei door onze penningmeester.

*Alle spelers zullen de eerste dag een tenue en een bal ontvangen die ze aan het einde van  deze voetbaldagen mee naar huis mogen nemen.

De organisatie heeft besloten dit jaar maximaal 96 deelnemers ( 8 x 12) toe te laten. Als dit aantal bereikt is, is er een wachtlijst voor als er kinderen afvallen. U krijgt hierover bericht.

Voor aanmelden voor de jeugdvoetbaldagen 2019.  Stuur een email  naar: jeugdwebsite@vvsweel.nl       dan krijg je een inschrijfformulier toegestuurd. e

Uw kind wordt pas op de deelnemerslijst geplaatst als het inschrijfformulier  volledig ingevuld, weer teruggestuurd is  naar onze administratie. U krijgt dan een bewijs van ontvangst. De inschrijving wordt op volgorde van binnenkomst verwerkt.

Meer informatie over de voetbaldagen kunt u volgen via onze website: www.vvsweel.nl

 Tot ziens bij de voetbaldagen!

lid worden jeugd van vv Sweel
 
supportersvereniging vv Sweel Clubwebshop Muta