Jeugd vv Sweel (tot en met JO19) vanaf begin mei weer voorzichtig aan het trainenDe afgelopen week door het kabinet aangekondigde stappen om de coronapandemie de baas te worden, bieden het eerste lichtpuntje om het amateurvoetbal weer op gang te brengen.

In het verlengde van de voorzichtige herstart in het onderwijs, is het voor jeugd vanaf 29 april ook weer toegestaan om georganiseerd en beheersbaar te gaan sporten.

Zo mogen kinderen tot en met 12 jaar weer in groepsverband trainen, waarbij ze niet per se de 1,5 meter afstand hoeven aan te houden. Voor jeugd van 13 tot en met 18 jaar is dit ook toegestaan mits zij wél op 1,5 meter afstand van elkaar blijven.

Het bestuur van vv Sweel heeft besloten dat onder begeleiding van de trainer-coaches de voetbalactiviteiten, zoals trainingen en alternatieve voetbalvormen, vanaf 4 mei a.s. weer worden opgestart.

Competities starten niet voor het najaar en de kantine en kleedkamers op ‘t Alterbarg blijven voorlopig nog dicht. Thuis douchen en geen ouders langs de lijn is het devies

Nadere informatie over tijdschema’s van de trainingen volgt zo spoedig mogelijk via deze site 

Bestuur vv Sweel

lid worden jeugd van vv Sweel
 
supportersvereniging vv Sweel Clubwebshop Muta