Jaap en Jorn winnen 13e editie Beach-toernooi; damesfinale prooi voor Leonie en RobinJaap en Jorn Scholing hebben zaterdagavond bij de mannen de 13e editie van het Zweeler Beach-voetvolleybaltoernooi op hun naam geschreven. In de finale was het duo te sterk voor Twan Jalving en Jari Hooijer. Op de derde plaats eindigden Jan Roelof Jansen en Wilfred Kuipers.

Spannende damesfinale

Bij de dames ging de beker na een spannende finale naar Leonie Katerberg en Robin Schonewille. Zij versloegen Jessica Hilbrands en Maaike Lubberts. De derde plaats ging naar de zussen Janneke en Willemien Vugteveen.

Bijschrift foto: De bedreven beachvoetvolleyballers Jaap en Jorn Scholing uit Meppen waren zaterdagavond uitstekend op dreef. In de finale was het duo te sterk voor Twan Jalving en Jari Hooijer. Het brons was voor het duo Jan Roelof Jansen en Wilfred Kuipers. (Foto: Gerda Looije)

Bijschrift foto: Leonie Katerberg en Robin Schonewille beklommen bij de dames de hoogste trede van het erepodium. Geflankeerd door het duo Jessica Hilbrands en Maaike Lubberts, dat als tweede eindigde. De zussen Janneke en Willemien Vugteveen legden beslag op de derde plaats.  (Foto: Gerda Looije)

lid worden jeugd van vv Sweel
 
supportersvereniging vv Sweel Clubwebshop Muta