Hoofdmacht Sweel (zat) verliest van SVBO

De hoofdmacht van Sweel (zat) heeft zaterdagmiddag het thuisduel tegen SVBO met 0-2 verloren. Bij rust was de stand 0-1.

Geklungel in de verdediging van Sweel leverde SVBO al na drie minuten een reuzenkans op en de bezoekers uit Barger-Oosterveld faalden niet: 0-1. SVBO bleef in het vervolg de bovenliggende partij.

In de tweede helft ging Sweel op jacht naar de gelijkmaker en de ploeg van Ruud Jalving had een paar goede mogelijkheden om langszij te komen. Bovendien had het de pech dat een goal onterecht werd geannuleerd vanwege vermeend buitenspel.

Naarmate de wedstrijd vorderde ging Sweel steeds meer risico nemen. De thuisploeg ging één op één spelen in de slotfase. SVBO profiteerde optimaal van de vrijgekomen ruimte en verdubbelde in de 85e minuut de marge naar 0-2.