Foto’s Jeugd voetbaldagen VV SweelRuim tachtig jeugdvoetballers  van VV Sweel en omliggende verenigingen zoals o.a.  VIOS en KSC,  van 6 – 13 jaar, hebben de afgelopen dagen met volle teugen genoten van de Jeugdvoetbaldagen.

Onder leiding van Jeroen Dijkstra,  en zijn trainers,  kregen deze 3  dagen een invulling, waarin  voetbal de boventoon voerde.  Een ochtend en middagprogramma,  waarin de beproefde oefenstof van de KNVB Academie, de leidraad was.  In de morgen  techniek training en  na de goedverzorgde lunch door Laura en Dirk,  meer groepsgericht,  en natuurlijk een partijtje.

Nieuw dit jaar was, dat er tenten stonden, waarin  kinderen  van 10 – 13 jaar konden blijven overnachten. Ongeveer 38 kinderen hadden zich hiervoor opgegeven. Na een warme maaltijd, in de keuken bereid door Laura en haar moeder, was er  voor  de kinderen  een avond programma.  Een uitgezette Spooktocht door Aalden en Zweeloo , voetvolley- toernooi  en de laatste avond Voetbal of een  film kijken.  Deze nieuwe toevoeging werd als positief ervaren, en zal waarschijnlijk volgend jaar weer terug keren.

Coöp. – Aalden verzorgden de boodschappen  voor de lunch en avondeten, en  stond klaar, als er iets onverwachts nodig was.  Wout was er alle dagen om in de kantine koffie te zetten.  En zoals gewoonlijk zorgde Daan’s Snackmobiel  weer als afsluiting van deze fijne dagen, voor een heerlijk waterijsje voor iedereen.

De kinderen kregen na afloop van deze  Jeugd Voetbal dagen, allemaal  een tenue en de bal mee naar huis.

 

Voor foto’s hier klikken.

lid worden jeugd van vv Sweel
 
supportersvereniging vv Sweel Clubwebshop Muta