Dalen wint Zwaagstra-toernooiDe hoofdmacht van Dalen heeft afgelopen weekend het Zwaagstra-toernooi  gewonnen. De ploeg van Michel Kerkdijk was op een zonovergoten sportpark ‘t Alterbarg in Zweeloo met 1-0 te  sterk voor Annen.

De twee kersverse 2e klassers waren in het weinig hoogstaand duel redelijk aan elkaar gewaagd. Pal voor tijd kwam Dalen door een eigen doelpunt van Egbert Mulder fortuinlijk op 1-0. Dat was voldoende voor de toernooizege. Donderdagavond won Dalen met 3-1 van het naar de 4e klasse gedegradeerde Sleen.

Sweel wint van Sleen

Door de 1-0 zege tegen Sleen eindigde Sweel op de derde plaats. Een kwartier voor tijd werd Rick ter Avest, na fraai voorbereidend werk van Lars Prinsen, matchwinnaar. Mede door de tropische weersomstandigheden kwam de streekderby niet echt op gang en waren de uitgespeelde kansen schaars.

Donderdagavond verloor Sweel terecht, maar wel geflatteerd met 0-6 van Annen. Bij rust was de stand nog 0-1. Lang was er weinig aan de hand voor de ploeg van Jarno Rotgers. Sweel  bood de gasten uit Annen ruim een uur prima partij. In het laatste halfuur kwam het klassenverschil toch tot uiting en liep Annen vrij eenvoudig uit naar 0-6. De doelpunten bij Annen werden gemaakt voor Jorg Burggraaf, Rolf Nijdam, Jaap Jan Mulder, Roald Lambers, Ben Veltink en Bart Kranenborg.

Eindstand Zwaagstra-toernooi 2019:

1. Dalen        2–6 (4-1)

2. Annen      2-3 (6-1)

3. Sweel        2-3 (1-6)

4. Sleen         2-0 (1-4)

lid worden jeugd van vv Sweel
 
supportersvereniging vv Sweel Clubwebshop Muta