Compleet vernieuwde verkoopactie… eenvoudiger kunnen we het niet maken!De gezamenlijke verkoopactie van VV Sweel van JO/MO15 t/m de senioren is al jaren een traditie, gezellig samen de deuren langs om huis aan huis lekkernijen te verkopen met als doel een mooie opbrengst voor de clubkas of een vooraf vastgestelde bestemming.

De laatste actiedag heeft in 2019 plaatsgevonden, maar helaas kon door alle maatregelen de actie in 2020 niet doorgaan.

Maar…….we hebben iets nieuws bedacht, een minder kwetsbare actie, voor iedereen prima te doen en als het nodig is kun je veel verkopen met je telefoon in de hand, vanuit je luie stoel.

* Vraag (of app) familieleden, buren, vrienden, enz. om een bestelling te plaatsen via dit formulier (of scan onderstaande QR-code). Ze kunnen direct afrekenen via Ideal.

Of * Vraag (of app) familieleden, buren, vrienden, enz. wat ze willen bestellen. Verzamel alle bestellingen en bestel zelf alles tegelijk via dit formulier.

Afrekenen moet direct en kan via Ideal.

Op 18 december kunnen de bestelde pakketten op sportpark Alterbarg opgehaald worden. Je zorgt vervolgens zelf voor het bezorgen. Eenvoudiger kunnen we het niet maken.

Zo kunnen we samen toch een mooi bedrag binnenhalen voor VV Sweel…….dus zet je beste (voetbal)beentje voor en scoor door zoveel mogelijk bestellingen binnen te halen.

Bestellen kan t/m 3 december 2021!

Veel succes allemaal!

De (kerst)actie-commissie

Hester Pronk, Marjan Nijenbanning, Annemiek Vorsteveld, Diane Bruinsma, Hilde Rotmensen, Wendy Vrieling

lid worden jeugd van vv Sweel
 
supportersvereniging vv Sweel Clubwebshop Muta