Pupil van de week.Nu het nieuwe seizoen van vv Sweel weer is begonnen nodigen wij weer kinderen onder de 11 jaar uit om op een wedstrijddag bij een thuiswedstrijd van het eerste team pupil van de week te zijn.

Dit kan bij vv Sweel Heren 1 op zaterdagavond om 19.30 uur of op zondagmiddag om 14.00 uur of bij vv Sweel Vr 1 op zaterdagmiddag om 14.30 uur.

Op de afgesproken thuiswedstrijd meld jij je met je ouders, broers, zusjes, een half uur voor aanvang van de wedstrijd, op het sportpark Alterbarg in de kantine. Daar wordt je opgevangen door iemand van de Supportersvereniging van VV Sweel.

Je krijgt een trainingspak aan, wat te drinken en je mag voor de wedstrijd op de foto met je favoriete speler van het eerste team. Daarna mag je met de reservespelers inspelen op het veld, en als het team van het veld afgaat, mag jij even mee naar binnen met de grensrechter. Als de scheidsrechter het aangeeft lopen jullie samen met de twee spelende teams het veld op naar de middenstip.

Voor aanvang van de wedstrijd, mag jij met de bal, voetballend naar de keeper toe, om een doelpunt te scoren Daarna ga je van het veld af en mag je in de dug-out zitten bij de reservespelers. Wil je dit niet mag je ook bij je ouders staan, of lekker gaan spelen met je vriendjes of vriendinnetjes.

In de pauze kom je naar de kantine met je ouders. Daar krijgen jullie wat drinken en mag je de tweede helft bekijken.

Na de wedstrijd krijg je een verrassing mee en mag je je weer omkleden in je eigen kleding. Het is jouw middag, jouw feestje.

Als uw kind graag een keer pupil van de week wil zijn maar nog niet uitgenodigd is dan kan hij/zij zich  ook via de mail opgeven bij Yvonne Haan, mailadres: famhhaan@ ziggo.nl.

Als er nog vragen zijn, kun je die altijd stellen.
Contact: Yvonne Haan: 372102.

lid worden jeugd van vv Sweel
 
supportersvereniging vv Sweel Clubwebshop Muta