‘Alle leeftijden aan bod in twaalfde editie Aalden Rondomme’Op zaterdag 13 januari a.s. staat de twaalfde editie van de Nieuwjaarsloop Aalden Rondomme op het programma. De naar verwachting meer dan vijfhonderd lopers zijn verdeeld over de 10- en 6,5 kilometerloop, de Jeugdloop, de G-loop en de 6,5 kilometer voor wandelaars en Nordic Walkers.

Het eerste startschot op sportpark ‘t Alterbarg in Zweeloo klinkt om 10.45 uur voor de wandel- en Nordic Walkingtocht. De GrootOuder-kindloop start om 11.00 uur. Daarna volgen de jeugdcategorieën. De deelnemers aan de hardloopcross over 10 en 6,5 kilometer starten om 13.00 uur. Jaarlijks doen de organisatoren hun best e doelstelling nog beter kunnen bereiken: zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen. De doelgroep wordt dan ook steeds breder. In de 12e editie schenken wij niet alleen aandacht aan onze Nordic Walkers, die als eerste van start gaan, of aan de G-loop, maar ook aan de jongere kinderen. ‘

Samenwerking peuterspeelzalen en basisscholen
In samenwerking met peuterspeelzalen en basisscholen uit het dorp probeert het bestuur voor de kinderen een spectaculair evenement neer te zetten. Gerrit Voortman zal voor ook dit jaar clinics verzorgen voor peuters en kinderen van de basisschool.

Grillen van de natuur
Aalden Rondomme blijft zich kenmerken door de grillen van de natuur. Het kan regenen, stormen en sneeuwen, maar de loop gaat onder alle omstandigheden door. Dankzij onze sponsoren zijn de tarieven ongewijzigd. Voor ons is het prettig als u vooraf inschrijft, maar ook inschrijven op de dag zelf is mogelijk. Dta kan in de kantien op sportpark ’t Alterbarg,

Bijschrift foto: Het actieve bestuur van Aalden Rondomme. Staand v.l.n.r. Jaap Haan, André Prakken en Peter Timmer. Zittend v.l.n.r. Corine Kuper, Wilfried Reuvers en Astrid Bos.

lid worden jeugd van vv Sweel
 
supportersvereniging vv Sweel Clubwebshop Muta