Protocol aanvragen oefenwedstrijd.

Om misverstanden te voorkomen hebben wij een protocol geschreven voor het aanvragen van oefenwedstrijden op sportpark ‘t Alterbarg.

De te volgen procedure is als volgt:

1. Stel een datum vast
2. Vraag een veld aan bij Anne Bouwknegt, telefoonnummer 06-13 25 53 10.
Anne regelt veld- en kleedkamerindeling
3. Na akkoord van Anne Bouwknegt kun je de tegenstander regelen/vastleggen
4. Regel, minimaal 4 dagen voor de wedstrijddatum, een scheidsrechter bij Roelf van Veen, telefoonnummer 06-51 26 01 54
5. Regel, indien er op dat tijdstip geen kantinedienst is (zie website), zelf de kantinedienst en het openen van de kleedkamers
– in geval van nood kun je de kantinedienst regelen via e-mail contact met  Annemiek Vorsteveld, e-mailadres kantinedienst@vvsweel.nl (dit kan alleen als dit minimaal één week van te voren wordt aangevraagd)
– alle trainers/leiders hebben een sleutel van de kleedkamers
6. Geef de oefenwedstrijd, inclusief naam tegenstander en aanvangstijdstip via e-mail door aan Hilde Rotmensen, e-mailadres secretaris@vvsweel.nl
7. Hilde Rotmensen zorgt er voor dat de oefenwedstrijd op de website van vv Sweel en op voetbal.nl (sportlink) wordt vermeld
8. Hilde Rotmensen informeert Anne Bouwknegt dat de wedstrijd definitief is vastgelegd
9. Anne Bouwknegt zorgt er voor dat, indien de wedstrijd op veld 1 of 2 zal plaatsvinden, de robotmaaier voor- en tijdens de wedstrijd is uitgeschakeld
10. Anne Bouwknegt informeert de verantwoordelijken voor het klaarmaken van de velden Cornervlaggen niet inbegrepen, deze dient men zelf te plaatsen en na de wedstrijd ook weer op te ruimen, inclusief de doelnetten weer omhoog doen.
11. Anne Bouwknegt informeert i.v.m. het eventueel keuren van het veld onze consul Geert.

!! Algemene opmerking: een inhaal(beker) wedstrijd heeft t.a.t. voorrang boven een oefenwedstrijd !!

Met sportieve groet,
Bestuur v.v. Sweel

lid worden jeugd van vv Sweel

supportersvereniging vv Sweel Clubwebshop Muta