Hoofd Jeugdopleiding Jeroen Dijkstra hoofdjeugdopleiding@vvsweel.nl
Bestuurslid Jeugd Henk Nijenbanning 06-50452701
Wedstrijdsecretariaat Hilde Rotmensen secretaris@vvsweel.nl 06-13579730
Coordinator JO7 t/m JO11 Mirella Jalving coordinatorjo7totjo11@vvsweel.nl  06-23191624
Jeroen Amersfoort coordinatorjo7totjo11@vvsweel.nl  06-21911064
Coordinator JO13 t/m JO19 Wilfried Reuvers coordinatorjo12totjo19@vvsweel.nl 06-51209364

Technische Commissie Jeugd.

Het voetbaltechnische gedeelte en de samenstelling van de teams wordt door deze commissie verzorgd.

Als er vragen zijn hierover of zaken niet duidelijk kun je altijd bij een van deze commissieleden terecht.

Email adres  :   tcjeugd@vvsweel.nl

Technische Commissie Gert Willems
Gerwin Stevens
Hans Lanting
Mirella Jalving
Jeroen Amersfoort
Wilfried Reuvers
Jeroen Dijkstra

Er is een commissie die zich bezig houdt met de organisatie van toernooien en de opgave voor toernooien. Jaarlijks nodigt de toernooicommissie een groot aantal verenigingen uit om op onze toernooien te komen. Daarnaast coördineert de toernooicommissie de aanmeldingen van VV Sweel jeugd voor ander toernooien. De contactpersoon voor deze commissie is: Voetbalzaken Jeugd: Henk Nijenbanning

Scheidsrechterscommissie

Omschrijving: in eerste instantie betreft het aanstellen van scheidsrechters die een BOS cursus hebben gevolgd,  voor het fluiten van de Jeugd-elftallen. Als er weer genoeg jeugdleden zijn van 14 jaar en ouder die een E en F wedstrijd willen begeleiden zal ook dit door de commissie worden geregeld. Tot die tijd zullen de leiders deze wedstrijden zelf moeten fluiten. Heb je vragen over spelregels of wil je als scheidsrechter advies over hoe te handelen in spelsituaties kun je ook altijd terecht bij de KNVB Regiocoach scheidsrechters. Voor ons is dat Jan Hooge. Hij zal je met alle plezier helpen.

Scheidsrechterscommissie : Paul Blaauwgeers, Gertjan Zuur, Jan Hidding,  Roelf van Veen.

Toernooi commissie

Toernooi commissie  bestaat op dit moment uit : Jaap Scholing, Henri Hooge, Thomas Kamman, Arnald Epping, Karin Eleveld en Hester Pronk.  Zij dragen zorg voor extra activiteiten rondom het voetbal: o.a. jeugd voetbaldag, oliebollentoernooi, leiders/trainers toernooi. Deze activiteiten worden via de website en Facebook van VV Sweel bekendgemaakt.

Email  contact  adres van de website voor de jeugd is: jeugdwebsite@vvsweel.nl