Hoofd Jeugdopleiding Jeroen Dijkstra hoofdjeugdopleiding@vvsweel.nl
Bestuurslid Jeugd Henk Nijenbanning  jeugdzaken@vvsweel.nl 06-50452701
Wedstrijdsecretariaat Hilde Rotmensen secretaris@vvsweel.nl 06-13579730
Coordinator JO7 t/m JO11 Mirella Jalving coordinatorjo7totjo11@vvsweel.nl  06-23191624
Jeroen Amersfoort coordinatorjo7totjo11@vvsweel.nl  06-21911064
Coordinator JO13 t/m JO19 Wilfried Reuvers coordinatorjo12totjo19@vvsweel.nl 06-51209364

Technische Commissie Jeugd.

Het voetbaltechnische gedeelte en de samenstelling van de teams wordt door deze commissie verzorgd.

Als er vragen zijn hierover of zaken niet duidelijk kun je altijd bij een van deze commissieleden terecht.

Email adres  :   tcjeugd@vvsweel.nl

Technische Commissie Gert Willems
Gerwin Stevens
Hans Lanting
Mirella Jalving
Jeroen Amersfoort
Wilfried Reuvers
Jeroen Dijkstra

Er is een commissie die zich bezig houdt met de organisatie van toernooien en de opgave voor toernooien. Jaarlijks nodigt de toernooicommissie een groot aantal verenigingen uit om op onze toernooien te komen. Daarnaast coördineert de toernooicommissie de aanmeldingen van VV Sweel jeugd voor ander toernooien.
De contactpersoon voor deze commissie is: Voetbalzaken Jeugd: Henk Nijenbanning:  jeugdzaken@vvsweel.nl

Email  contact  adres van de website voor de jeugd is: jeugdwebsite@vvsweel.nl